Simpatična piksel-art igra The Escapists je besplatna na Epic Games Store

Pored igara koje obiluju fantastičnom grafikom sa visokim brojem detalja, imamo i one koje su više okrenute ka retro pixel-art stilu, ali odišu harizmom i zanimljivim mehanikama.

Jedna od takvih igara je The Escapists, izdavača Team17 Digital koja vas stavlja u ulogu robijaša koji mora pobeći iz zatvora kako zna i ume, a opcija za to je mnogo. Igra dozvoljava dosta kreativnosti, ali zahteva i dosta pažnje pošto su tu nemilosrdni stražari i ostali zatvorenici.

Ako ste raspoloženi za pikelizovano bekstvo iz zatvora, imate priliku da The Escapists preuzmete potpuno besplatno kroz najnoviju Epic Games Store promociju. Kao i u prethodnim nedeljama, The Escapists će biti potpuno besplatan za sve do narednog četvrtka, a igra ostaje u zauvek igračima koji ga preuzmu putem proste procedure.

Ugrabite još: GOG deli Wasteland 2 besplatno povodom početka zimske rasprodaje

Ova simpatična avanturica nije sasvim slučajno besplatna na EGS, već je to u čast najave spin-off naslova, The Survivalist, koji je smešten u istom univerzumu. Nova igra će biti značajan iskorak, sa dosta unapređenja u vidu smenjivog ciklusa dana i noći, životinja i ljudoždera, zajedno sa gomilom misija koje možete rešavati sami ili u društvu(lokalno i onlajn)

The post Simpatična piksel-art igra The Escapists je besplatna na Epic Games Store appeared first on PLAY!.

Original Article