Sigurni na svakom putovanju uz Kasko osiguranje i AMSS člansku i platnu karticu

Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme i odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila još danas! Samo u AMS Osiguranju po veoma pristupačnim cenama možete zaključiti polisu Kasko osiguranja i tako se zaštititi od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, pada fasade ili drveća, poplave, požara ili krađe, u skladu sa uslovima osiguranja.

Najbolje od svega je to što vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja i to u najkraćem mogućem roku.

Mi vodimo računa o vašem budžetu, te smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate i AMSS člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način i istovremeno štedite vaš novac. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi sretan put!

Foto: Peomo

Original Article