Šesta sezona u Overwatch 2 dovodi novog heroja, Story misije i dosta novog sadržaja

0
55
sesta-sezona-u-overwatch-2-dovodi-novog-heroja,-story-misije-i-dosta-novog-sadrzaja

Overwatch 2 je u poslednjim mesecima primio dosta kritika zbog smanjenja obima svojih ažuriranja za besplatni PvP naslov, posebno kada je reč o dugo obećavanim PvE iskustvima. Ipak, tim u Blizzardu je nastavio da dodaje pristojnu količinu novog sadržaja sa svakim ažuriranjem – sada zvanično najavljujući Sezonu 6, nazvanu ‘Invasion’ koja donosi novog heroja, Invasion Story misije i još mnogo toga.

Overwatch 2 sezona 6 će biti aktivirana 10. avgusta i donosi sa sobom gomilu novog sadržaja – neki plaćeni, a neki besplatni. Kao i uvek, nova sezona će biti praćena potpuno novim Battle Passom, omogućavajući vam da dobijete skinove, emote i još mnogo toga – sa ovosezonskim Mythic skinom koji ide support heroju Ani.

Drugi glavni oblik plaćenog sadržaja dolazi u Invasion story misijama. Koštajući $15 za 3 co-op misije, ovaj režim će uključivati “masivne mape sa kompleksnim ciljevima i detaljnom pričom koja će vas voditi putem.”

Pored toga, sezona 6 uvodi novog Heroja u obliku Illari – solarnog karaktera support klase koji izgleda kao puno zabave. Takođe će biti dodat novi osnovni režim igre. Poznat kao Flashpoint, igrači će morati da poseduju nasumične kontrolne tačke, zahtevajući potpuno nove strategije. Ovaj novi režim će biti igriv na dve dodate mape: Suravasa i New Junk City.

Ostali razni dodaci sa ovom sezonom uključuju Overwatch 2 anniversary, ‘Hero Mastery’ izazov i nedeljne događaje ograničenog vremena.

Iako možda nije masovna rekonstrukcija koju su neki ljudi nadali da će Overwatch 2 biti, tim u Blizzardu nastavlja da ažurira igru sa gomilom svežeg sadržaja – nadamo se da će zadržati osnovnu bazu igrača zadovoljnom

6-ta sezona u Overwatch 2 počinje danas, 10. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More