Serious Sam 4 dobio trejler u čast izlaska

0
44

Ovaj, 24. septembar je veliki dan za studio Croteam iz Hrvatske pošto nakon dužeg perioda, i blažeg odlaganja,u prodaju puštaju najnoviji naslov u čuvenoj Serious Sam franšizi.

Serious Sam 4 je uz niz drugih videa, dobio i trejler u čast izlaska. Trejler je mešavina najvažnijih elemenata igre, pa tako možemo videti gomilu čudovišta, deliće priče, Sema kako viče “umukni”, kao i neke od lokacija na kojima će se dešavati makljaža.

Serious Sam 4 će voditi i u Rim kod pape, ali najvažniji aspekat igre biće na desetine hiljada neprijatelja koji će odjednom napadati protagonostu. Sa druge strane, glavni lik će na raspolaganju imati razne spravice i oružja za odbranu.

Serious Sam 4 izlazi za PC i dostupan je za kupovinu putem Steam platforme po ceni od 40€. Croteam je u susret izlasku objavio sistemske zahteve, tako da proverite da li vaš računar podržava igru pre nego što kupite.

Serious Sam 4 je izašao i za Stadia platformu, a za konzole – PS4 i Xbox One – pojaviće se tek naredne godine, kada istekne period ekskluzivnosti sklopljen sa Guglom.

The post Serious Sam 4 dobio trejler u čast izlaska appeared first on PLAY!.

Original Article