Serija kratkih animiranih filmova nosi nove detalje za Starfield

0
65
serija-kratkih-animiranih-filmova-nosi-nove-detalje-za-starfield

Bethesda je objavila nekoliko tizera uoči izlaska Starfield, sa kratkim razgovorima o nekim od različitih planeta i njihovim glavnim gradovima. Sa igrom koja izlazi za samo šest nedelja, Bethesda je objavila seriju animiranih kratkih filmova, nudeći dublji pogled na univerzum Starfield.

Starfield je prvi potpuno nova franšiza iz Bethesda Game Studios u decenijama i takođe će biti najveći RPG koji je studio ikada proizveo. Sada postoje tri animirana kratka filma za gledanje, svi deo serije The Settled Systems, nudeći “anime” pogled na Starfield.

Nažalost, ovi animirani kratki filmovi ne sadrže ništa na dijalogu, sa kratkim pričama ispričanim isključivo kroz vizuale i muziku. Prvi video prati priču kurira koji menja karijere na New Atlantis, glavnom gradu United Colonies. Drugi kratki film je brza priča o uličnim lopovima koji beže od Ryujin Industries, jedne od megakorporacija sa sedištem u gradu Neon na planeti Volii Alpha. Poslednji video je o siročetu koje želi da pobegne sa planete Akila da bi iz prve ruke videlo širi univerzum.

Starfield će zvanično biti lansiran za Xbox Series X/S i PC 6. septembra, osim ako ne kupite Deluxe Edition, koji dolazi sa pet dana ranog pristupa, počevši od 1. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More