Senua’s Saga: Hellblade 2 nas vodi na Island

0
43

Na nedavno održanom događaju vezanom za Xbox brend i narednu generaciju igara, među gomilom prikazanih igara se nije našao trejler za Senua’s Saga: Hellblade 2.

U predstavljanju igara koje je trajalo oko sat vremena, jedan od čelnika studija Ninja Theory posvetio je par sekundi igri Hellblade 2 sa jako zanimljivim detaljem vezanim za mesto na kojem će se odvijati radnja.

U prvoj igri radnja je bila smeštena u jednom od arhipelaga koji sačinjavaju severna ostrva Škotske, a sada se seli nešto dalje na Island, koji se prema rečima developer odlično uklapa u temu igre. Producent Tamim Antonijads, došao je na odluku da se Hellblade 2 odigrava u pejzažima Islanda nakon što je tu državu posetio tokom odmora, gde ga je oduševila priroda i njen izgled.

Pristup developera iz Ninja Theory u kreiranju lokacija u igri nije se sveo na preuzimanje podataka i fotografija sa Google Mape, već je čitav tim, zajedno sa glumcima, obišao preko 40 lokacija ove severne zemlje i osetio atmosferu. Deo pejzaža, zajedno sa odlukama razvojnog tima, možete videti u videu ispod.

Što se tiče prvog dela, Hellblade: Senua’s Sacifice, teoretičari su danas otkrili da je on do sada dostigao 3,5 miliona igrača, što znači da se broj povećava kako se približavamo izlasku dvojke

The post Senua’s Saga: Hellblade 2 nas vodi na Island appeared first on PLAY!.

Original Article