Senua izgleda jezivo realistično u novom videu za Senua’s Saga Hellblade 2

0
67
senua-izgleda-jezivo-realisticno-u-novom-videu-za-senua’s-saga-hellblade-2

Ove nedelje je objavljen novi tizer trejler za Senua’s Saga Hellblade 2 koji je predstavljen na Konferenciji developera igara (GDC) 2023 koja se održava ovog meseca od 20. do 24. marta. Konferencija pruža uvid u to šta možemo očekivati od budućih igara koje su trenutno u razvoju i nove tehnologije koje će se koristiti za poboljšanje igara, mehanika i vizuelnog prikaza.

Kao deo događaja, imali smo prilike da nakratno vidimo protagonistkinju nadolazeće igre, Senuu, kako govori gledajući u kameru. Video izgleda jezivo realistično i zapravo je jako teško razlikovati da li se radi snimku ili kompjuterski generisanoj grafici. Cilj je bio pokazati moć i napredak tehnologije koju koristi Unreal Engine 5 i video u najmanju ruku izgleda, pa… nerealno.

Ninja Theory koju je nedavno kupio Microsoft sada ponovo pomera granice animacije lica u realnom vremenu u nastavku originalne nagrađivane igre. U Senua’s Saga Hellblade 2 ponovo glumi Melina Jurgens kao ratnicu Senuu. Pogledajte teaser trejler ispod da biste videli šta možete očekivati od njenog lika i priče.

Nažalost, datum izlaska još uvek nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More