Sekiro i Dark Souls kreatori već rade i na dve nove neobjavljene igre

Studio From Software je potpuno zasluženo stekao slavu među ljubiteljima akcionih RPG igara zbog neverovatnih naslova koje nam je isporučio prethodne decenije.

Dark Souls je postao sinonim za kvalitetan i pravedno težak RPG, igra koja je sama po sebi stvorila žanr koji se prosto zove “Souls-like” uz koji se vezuju specifična borba i neverovatna težina igranja. Ne treba zaboraviti ni fenomenalni Bloodborne, ali i igru koju svi jako iščekujemo naredne godine – samurajski Sekiro: Shadows Die Twice.

Zato nas i ne čudi neverovatno uzbuđenje koje se stvorilo na internetu ovih dana kada je čuveni Hidetaka Mijazuki (Miyazaki), predsednik kompanije i kreator svih ovih igara, potvrdio da studio već uveliko radi i na dve još nenajavljene igre, pored toga što privodi kraju rad na Sekiro.

On je to rekao u razgovoru za portal 4Gamer, gde je još dodao da trenutno nije vreme da se govori o detaljima, ali da jedva čeka da kaže nešto više o tim igrama, čim projekti budu dobili konkretnu formu, spremnu za prikazivanje. Jedino što je rekao je da su obe igre u prepoznatljivom stilu studija, odnosno da možemo da očekujemo akcione avanture sa izazovnim borbama i RPG sistemom progresije.

Original Article