SEGA najavljuje novu Sonic igru za mobilne uređaje, inspirisanu Fall Guys

0
98
sega-najavljuje-novu-sonic-igru-za-mobilne-uredjaje,-inspirisanu-fall-guys

Summary

SEGA je objavila da planira da nastavi sa uspešnim trendom u Sonic franšizi, sa novim spin-offom igre namenjenim mobilnim uređajima. Prema poznatom izvoru informacija vezanih za SEGU/ATLUS, ove godine će biti objavljen novi spin-off Sonic igre za mobilne uređaje, čiji […]

SEGA najavljuje novu Sonic igru za mobilne uređaje, inspirisanu Fall Guys

SEGA je objavila da planira da nastavi sa uspešnim trendom u Sonic franšizi, sa novim spin-offom igre namenjenim mobilnim uređajima. Prema poznatom izvoru informacija vezanih za SEGU/ATLUS, ove godine će biti objavljen novi spin-off Sonic igre za mobilne uređaje, čiji će elementi igranja biti slični popularnoj igri Fall Guys.

Ova vest sigurno će obradovati mnoge fanove Sonic serijala, dok će drugi možda gledati na nju sa žaljenjem. Sonic je već imao nekoliko igara objavljenih na mobilnim platformama, ali ova nova igra će biti dostupna kako za iOS tako i za Android uređaje, što će omogućiti većem broju igrača da uživa u avanturama Plavog Ježa bez ograničenja pretplatničkih usluga.

Interesantno je i to što je Sonic već imao svoj pojavljivanje u popularnoj igri Fall Guys, i to u obliku kostima. Ova igra će predstavljati novo i svežije iskustvo za Sonic fanove, kombinujući elemente igranja koje su mnogi zavoleli u Fall Guys igri.

SEGA je već pokazala da je sposobna da stvori kvalitetne mobilne igre, kao što je nedavno objavljena igra Sonic Dream Team za Apple Arcade. Novi spin-off Sonic igre za mobilne uređaje ima potencijal da postane veliki uspeh za kompaniju, ali može se dogoditi i da prođe nezapaženo. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se ova igra dočekati među igračima.

Kako god bilo, novi spin-off Sonic igre za mobilne uređaje inspirisan Fall Guys igrom definitivno je vest koja će privući pažnju igrača i ljubitelja Sonic franšize. Radujemo se da vidimo kakvo će iskustvo ova igra doneti i kako će se Sonic snaći u ovom novom avanturističkom svetu mobilnih uređaja.

ČPP (često postavljana pitanja) o novom spin-off Sonic igri za mobilne uređaje

1. Ko je objavio novi spin-off Sonic igre za mobilne uređaje?

SEGA je objavila da planira da nastavi sa uspešnim trendom u Sonic franšizi, sa novim spin-offom igre namenjenim mobilnim uređajima.

2. Koji će biti elementi igre?

Prema poznatom izvoru informacija vezanih za SEGU/ATLUS, elementi igranja nove Sonic igre za mobilne uređaje će biti slični popularnoj igri Fall Guys.

3. Na kojim platformama će nova igra biti dostupna?

Nova Sonic igra će biti dostupna kako za iOS tako i za Android uređaje, što će omogućiti većem broju igrača da uživa u avanturama Plavog Ježa bez ograničenja pretplatničkih usluga.

4. Kako je Sonic već bio prisutan u igri Fall Guys?

Sonic je već imao svoj pojavljivanje u popularnoj igri Fall Guys, i to u obliku kostima. Nova Sonic igra će kombinovati elemente igranja koje su mnogi zavoleli u Fall Guys igri.

5. Koje su prethodne mobilne igre SEGE bile uspešne?

SEGA je već pokazala da je sposobna da stvori kvalitetne mobilne igre, kao što je nedavno objavljena igra Sonic Dream Team za Apple Arcade.

Srodni linkovi:

SEGA – zvanična stranica

Fall Guys – zvanična stranica

Read More