Šef Xbox brenda ponovio da Xbox Series X/S neće poskupeti

0
44

Nedavno je Sony najavio planove za podizanje cene PS5 u mnogim zemljama van SAD. U to vreme, Microsoft i Nintendo su odgovorili rekavši da ne planiraju podizanje cena. Ove nedelje, Fil Spenser iz Xboxa se ponovo osvrnuo na ovu temu, navodeći da sada „nije pravo vreme“ za povećanje cena.

Fil Spenser ima naviku da govori prave stvari za PR podsticaj. S obzirom da Sony trenutno javno vodi kampanju protiv spajanja Activision Blizzarda, Xbox je uzvraćao nekoliko udaraca, prvo ukazujući na dominantnu tržišnu poziciju kompanije Sony u prostoru za konzole, a sada govoreći protiv bilo kakvog povećanja cena konzola.

U intervjuu za CNBC ove nedelje, šef Xboxa, Fil Spenser, objasnio je da, iako ne može da kaže „nikad“, trenutno trenutno Microsoft na tržištu konzola vidi vrednost je važniju nego ikad. Imajući to na umu, „nema planova“ za podizanje cene Xbox Series X ili Xbox Series S.

Spenser je dodao: „Mislimo da u vremenu kada su naši kupci ekonomski izazvani i nesigurniji nego ikad, nije pravi potez da u ovom trenutku podižemo cene na našoj konzoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Šef Xbox brenda ponovio da Xbox Series X/S neće poskupeti appeared first on PLAY!.

Original Article