SEABIKE VAM OMOGUĆAVA DA PLIVATE PEDALIRANJEM UMESTO UDARANJEM NOGAMA

0
21
seabike-vam-omogucava-da-plivate-pedaliranjem-umesto-udaranjem-nogama

Zaboravite na lične sisteme za vodeni pogon poput Scubjet-a ako želite da se rekreirate u otvorenoj vodi, ili da se malo brže krećete uz manje napora. Za takve svrhe možete poželeti da pedalirate kroz ili ispod vode sa Seabike-om, morskim biciklom.

Kao što ime implicira, Seabike je bicikl za vodu. Premisa je da sa ovim uređajem pedalirate u horizontalnoj poziciji dok plivate, umesto da koristite zamornu tehniku udaranja nogama. Searider izgleda kao Pogo štap, ali umesto fiksnih pedala i stema, ima set biciklističkih pedala koje, kada se okreću, pokreću dvokrilni propeler. Pričvršćuje se za telo pojasom i ide između nogu. Sve što treba da uradite da biste se kretali kroz vodu je da pedalirate. Seabike je brži način za plivanje. Možete odabrati da dopunite pogon pedala svojim uobičajenim stilom plivanja, ili ne. Možete ga koristiti sa drugim plutajućim uređajima kao što su bodyboard ili daska.

Seabike

Seabike je 100% uređaj na ljudski pogon, tako da nema brige oko punjenja. Lagan je i prenosiv, što vam omogućava da ga ponesete bilo gde. Seabike je proizvod italijanske kompanije Paritet Srl. Možete ga nabaviti na Seabike.fr po početnoj ceni od €290.

Read More