Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

0
80
sea-ray-250-sun-sport-–-zagarantovana-zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod za vas ako tražite veliki brod u kome mogu da prenoće dve odrasle osobe. Ovaj kruzer za dnevne plobidbe u kokpitu ima prostranu ugaonu garnituru za koju se može zakačiti široko saputničko sedište. Takođe, možete ceo prostor da pretvorite u ogroman prostor za sunčanje.

Kabina sa velikim prozorom u plafonu i bočnim prozorima predstavlja još jedan udoban prostor za sedenje koji se za tren za pretvara u bračni krevet. Koristeći bočne jastuke, prostor za sedenje možete za čas da pretvorite u bračni ležaj. Bočni vodonepropusni otvori, svetla za čitanje i zvučnici garantuju optimalan nivo komfora.

Sea Ray Sun Sport 250 je zasnovan na proverenom koritu modela SLX 250. Sa dužinom od 7,7 i širinom od 2,6 metara, brod i dalje može da stane na prikolicu.

Međutim, za razliku od modela SLX, Sun Sport 250 nije gliser sa pramčanim kokpitom, već je kruzer za dnevne plovidbe. Visoki pramac ostavlja pregršt prostora u prostranoj kabini ispod palube. Veliki otvor obezbeđuje dotok dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a ako želite da koristite pristupačni pramac za sunčanje, onda možete da odaberete opcionu verziju sa visokom ogradom i jastucima za ležanje. Kao i model Sun Sport 230, i ovaj kruzer za dnevne plovidbe je dostupan sa električnim vitlom.

Visokotehnološka  upravljačka  konzola Povucite kapetanovo sedište unazad i podesite volan, kako biste napravili sebi najudobniju poziciju za vožnju. Zatim podignite sedalni deo sedišta, naslonite se na njega i pustite da vam vetar mrsi kosu! Vrlo šik komandna tabla, koja ne sadrži samo Smart Craft instrumente već i moderno Bluetooth ozvučenje, takođe je osmišljena da unapredi doživljaj vožnje. DTS krmeni pogon omogućava superjednostavno i pouzdano manevrisanje i ubrzavanje. Bićete impresionirani količinom prostora u kokpitu modela Sea Ray Sun Sport 250. Elegantni sto od tikovine može da se sklopi i rotira, a sa opcionim frižiderom ne postoji ništa što može osujetiti priređivanje prelepog ručka za veliki broj ljudi. Ukoliko se ukaže potreba, robusna tenda baca hlad na ovaj prostor.

Ovaj kruzer za dnevne plovidbe pozadi ima veliku podesivu ležaljku sa integrisanim držačima za čaše kao i opcioni tuš. Dugačka krmena platforma je dostupna i sa stepenikom na izvlačenje, po želji.

Što se tiče motora, imate izbor između MerCruiser Z-drive agregata od 250, 300 ili 350 ks. Robotski kontrolisana konstrukcija obezbeđuje odličnu stabilnost tokom plovidbe po pravoj liniji. Možete da personalizu- jete svoj brod sa mnogo dodatnih opcija.

Sea Ray 250 Sun Sport specifikacije:

Dužina

7,90m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2631

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

8

Broj ležaja

/

Read More