Scorn izlazi nedelju dana ranije nego što je planirano!

0
52

Domaći developer Ebb Software je zaista dugo radio na Scorn. Survival igra u prvom licu već godinama interesuje fanove svojim vizuelnim prikazima inspirisanim HR Gigerom. Prvobitno najavljena da izlazi 21. oktobra, Scorn je sada pomeren za nedelju dana, ali unapred

Objavljujući kratki trejler pod nazivom „Dovoljno ste čekali…“ Ebb Softvare je otkrio da će Scorn, koji je prvobitno trebalo da bude objavljen 21. oktobra, sada doći nedelju dana ranije, 14. – što znači da je igra daleko samo dve kratke nedelje.

Za neupućene, Scorn je opisan kao „atmosferska horor avanturistička igra iz prvog lica smeštena u košmarni univerzum čudnih oblika i mračnih tapiserija.”

Scorn je prvi put najavljen još 2014. godine, iako je donekle patio u razvoja zbog prvobitno neuspešne Kickstarter kampanje. Nakon nekog privatnog ulaganja, Ebb Software je dao Kickstarteru još jednu šansu, ovog puta videvši da Scorn kao uspešno finansiran.

Scorn je dugo bio u razvoju, tako da je vest kako se naslov pomera za nedelju dana ranije ohrabrujuće i uzbudljivo za developere u beogradskom Ebb Software, kao i za mnoge fanove koji čekaju na izlazak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Scorn izlazi nedelju dana ranije nego što je planirano! appeared first on PLAY!.

Original Article