Samsungova Uhssup društvena mreža stiže uz Galaxy S9?

Prošlog meseca su se pojavile prve informacije da je Samsung podneo trejdmark zahtev za lokaciono-baziranu društvenu mrežu pod nazivom “Uhssup”. Od tada nije bilo previše informacija, a prema najnovijem izveštaju Samsung bi društvenu mrežu mogao objaviti uz Galaxy S9 i Galaxy S9+ telefone.

Novi izveštaj iz Južne Koreje tvrdi da je Uhssup lokaciono-bazirana društvena mreža, koju je razvio Samsung, a korisnicima omogućava da dele svoju lokaciju u realnom vremenu. Moguće je i komentarisanje na lokacijama drugih korisnika.

Servis je sličan načinu na koji korisnici taguju gde se nalaze na Facebooku. Očekuje se da će servis nuditi funkcije slanja poruka slične onome što imaju WhatsApp i Facebook Messenger. Ostaje pitanje da li će servis biti dovoljno primamljiv da korisnike privuče da koriste još jednu društvenu mrežu u moru postojećih.

Moraćemo da sačekamo 25. februar kako bismo saznali više detalja, kao i kako bismo potvrdili da li Samsung zaista predstavlja Uhssup uz Galaxy S9 seriju telefona.

Izvor: Ubergizmo

Naziv je

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/samsungova_uhssup_drustvena_mreza_stize_uz_galaxy_s9-75049