Samsungova aplikacija za vesti donosi najnovije vesti i podkastove za Galaxy uređaje

0
62
samsungova-aplikacija-za-vesti-donosi-najnovije-vesti-i-podkastove-za-galaxy-uredjaje

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Samsung zamenjuje svoju besplatnu aplikaciju na Galaxy uređajima aplikacijom koja je daleko bolja, iako je malo poznata. Kompanija pokreće beta aplikaciju za vesti koja se, nešto poput Apple-ovog ekvivalenta, koncentriše na glavne naslove, kao i na prilagodljive feed-ove. Međutim, za razliku od mnogih drugih aplikacija za vesti, možete da slušate i podcaste.

PCPress.rs Image

Najnovije informacije odmah dostupne korisnicima

Aplikacija će stići do vlasnika Galaxy telefona u SAD-u u narednim nedeljama i automatski će zameniti Free ako je već instalirana. Inače je možete preuzeti sa Samsung Galaxy Store-a. Vesti će u početku dolaziti od „partnera od poverenja“ koji uključuju Blumberg, Huffington Post, i Sports Illustrated.

Promena može stvoriti nekoliko problema, kao na primer besplatne kombinovane vesti sa Samsung TV Plus kanalima i igrama. Sada ćete morati da odete u zasebne aplikacije da biste pristupili tom sadržaju. Međutim, aplikacija može biti znatno korisnija ako pratite dnevne događaje ili želite da slušate rezime tokom putovanja kući.

Ne pominje se plaćena usluga uporediva sa Apple News+, koja nudi pristup nekim izvorima vesti samo na pretplatu, kao i časopisima. Međutim, strategija nije toliko drugačija. Samsung prebacuje svoju pažnju na usluge u vreme kada je tržište telefona nestabilno i neizvesno.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.