Tek što su se vlasnici Galaxyja S8 i S8 Plus počeli veseliti globalnom puštanju nadogradnje na Android 8.0 Oreo, Samsung je istu obustavio i uklonio sa servera. Nadogradnja je do sada uspjela stići samo do manjeg dijela korisnika, a prema izvorima iz Samsunga, nova je u postupku razvoja.

Pomalo je čudno da je nadogradnja, koja je nekoliko mjeseci provela u beta fazi testiranja, ovako brzo povučena. Štoviše, Samsung nije dao nikakvo objašnjenje u čemu je problem s ovom nadogradnjom, dok oni koji su je već instalirali, mogu je nesmetano nastaviti koristiti.

U ovom trenutku, nažalost, nemamo više informacija o bugovima i problemima zbog koje je nadogradnja povučena, no vjerujemo da će nova uskoro biti gotova i ponovo dostupna za instalaciju.

Također, ovo je sada ujedno i upozorenje svima koji nadogradnje instaliraju istog trenutka kad postanu dostupne. Možda je ipak pametnije malo pričekati.Article source: https://mob.hr/samsung-povukao-android-8-0-oreo-nadogradnju-za-galaxy-s8-i-s8-plus-nova-je-u-razvoju/