Samsung na CES 2017 donosi personalizovane Smart TV servise

Samsung je najavio da će predstaviti tri nova Smart TV servisa tokom CES 2017 sajma. Novi servisi će biti Sports, Music i TV Plus, a nudiće personalizovani sadržaj korisnicima, bazirano na njihovim TV preferencijama preko Samsungove Smart Hub platforme.

Sports servis će korisnicima omogućiti informacije o omiljenim timovima, gde i kako ih je moguće gledati, kao i rezultate utakmica. Vremenom će sadržaj biti proširen dodatnim ponudama partnera uključujući NBC Sports i UFC. Music servis omogućava pretragu i identifikovanje pesama na TV-u uživo ili direktno sa TV programa. Servis će nuditi sadržaj sa osam aplikacija, uključujući Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon i Bugs.

TV Plus omogućava korisnicima pristup IP-baziranim kanalima, fokusiranim na premijum sadržaj. Na ovaj način neće biti potrebno čekanje na kablovske operatere da ponude maratonske sesije omiljenih TV emisija, kojima će biti moguće pristupiti odmah preko TV Plus kanala. Ovaj servis u Evropu stiže tokom aprila.

Izvor: Neowin

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/samsung_na_ces_2017_donosi_personalizovane_smart_tv_servise-69004