Šest dana prije službenog predstavljanja novih Samsungovih perjanica, Evan Blass je odlučio iznenađenja još jednom svesti na najmanju moguću mjeru. Tako je danas na svom Twitter profilu objavio najnovije službene rendere Samsunga Galaxy S9 Plus, i to u crnoj, sivoj i ljubičastoj boji kućišta.

O Galaxyju S9 i S9 Plus već je puno toga poznato. Vidljivo je da će slijediti dizajnerske smjernice lanjskih modela, s iznimkom čitača otisaka prstiju, koji će biti smješten centralno, ispod kamere, ali i same kamere na Plus modelu, koja sada stiže u okomitoj orijentaciji.

Pogonski strojevi će biti Snapdragon 845 za američko, te Exynos 9810 za ostala tržišta, u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a. Dijagonale zaslona će ostati iste kao lani, dakle 5,8 i 6,2 inča, a najvažnije promjene bi se trebale dogoditi na području kamere.

Zahvaljujući dosadašnjim glasinama i curenju informacija, doznali smo da bi nova kamera mogla imati promjenjiv otvor blende (najveći f/1.6), kao i nove mogućnosti snimanja usporenog videa, možda čak do 960 fps.

Službeno predstavljanje zakazano je u nedjelju 25. veljače u Barceloni, odakle ćemo i mi izravno izvještavati.Article source: https://mob.hr/samsung-galaxy-s9-plus-na-novim-sluzbenim-renderima/