Samo nekoliko dana pre službenog predstavljanja novih Samsung-ovih top modela, Evan Blass je odlučio da iznenađenja još jednom svede na najmanju moguću meru. Tako je juče na svom Twitter profilu objavio najnovije službene rendere Samsung-a Galaxy S9 i S9+.

O Galaxy-ju S9 i S9 Plus već je puno toga poznato. Vidljivo je da će slediti dizajnerske smernice prošlogodišnjih modela, sa izuzetkom čitača otisaka prstiju, koji će biti smešten centralno, ispod kamere, ali i same kamere na Plus modelu, koja sada stiže u uspravnoj orijentaciji.

Pokretačka mašina će biti Snapdragon 845 za američko, te Exynos 9810 za ostala tržišta, u kombinaciji sa 4 ili 6 GB RAM-a. Dijagonale ekrana će ostati iste kao prošle godine, dakle 5,8 i 6,2 inča, a najvažnije promene bi se trebale dogoditi na područiju kamere.

Zahvaljujući dosadašnjim glasinama i curenju informacija, saznali smo da bi nova kamera mogla da ima promjenjiv otvor blende (najveći f/1.6), kao i nove mogućnosti snimanja usporenog videa, možda čak do 960 fps.

Službeno predstavljanje zakazano je u nedjelju 25. februar u Barseloni.

U nastavku pogledajte i rendere Galaxy-ja S9:

Article source: http://www.itvesti.info/2018/02/samsung-galaxy-s9-i-s9-na-novim.html