s8-koncept

Nikad do sada oko nekog smartfona nije dolazilo toliko kontroverznih glasina, koliko o modelima Applea i Samsunga za 2017. godinu. Istina, za bilo kakav zaključak o sljedećem iPhoneu još je rano, no Samsung Galaxy S8 je praktički pred vratima.

Tako se danas po internetu ponovo počela informacija da bi S8 trebao doći u dvije veličine, no ovoga bi puta razlika između njih trebala biti nešto veća, i za skoro cijeli inč u dijagonali. Dakle, pored 5-inčnog, na proljeće možda ugledamo i 6-inčni Galaxy S8 Plus.

Za sada nije jasno hoće li ovaj uređaj biti fizički veći od 5,7-inčnog Notea 7, jer bi po nekima trebao sadržavati zaslon od ruba do ruba, po uzoru na Xiaomi Mi Mix. Nove glasine potvrđuju prethodne, tj. da će s kućišta navodno nestati 3.5 mm audio utor, kao posljedica najnovijeg trenda, ali i fizička home tipka, koju bi mogla zamijeniti kapacitivna.

Većina analitičara se slaže da će S8 biti predstavljen na MWC-u u Barceloni krajem veljače, no polako stižu i informacije o mogućoj odgodi za ožujak, budući da nakon blamaže s Notom 7, Samsung ništa ne želi prepustiti slučaju.Article source: http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-plus-dolazi-sa-6-incnim-zaslonom/