Saints Row dobija reboot, najava na Gamescomu

0
177

Baš se dosta dugo čekalo na najavu nove Saints Row igre, obzirom na to da je poslednja igra u serijalu izašla 2015. godine, i to kao samostalna ekspanzija za Saints Row 4 koji je izašao 2 godine ranije.

Čekanje se polako završava, pošto će nova igra ovog otkačenog serijala biti najavljena na predstojećem Gamescomu. Džef Kinli, domaćin događaja, otkrio je ovaj detalj na svom Twitter profilu gde je ujedno otkriveno da će nova Saints Row igra biti reboot.

Takođe, i sajt serijala upućuje na to da se radi o ributu, što će biti veoma zanimljivo videti i zaigrati.
Drugih detalja nažalost nema, tako da ćemo morati da sačekamo još par dana, do 25. avgusta.

5 days until @gamescom #OpeningNightLive on Wednesday.
We are “Bossing” it with our announcements this year 👀 https://t.co/osudHTCxj1
See you live, Wednesday at 11 am PT / 2 pm ET / 7 pm BST / 8 pm CEST at https://t.co/FjoDbKD0sN pic.twitter.com/6zE974HW0Q

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) August 20, 2021

The post Saints Row dobija reboot, najava na Gamescomu appeared first on PLAY!.

Original Article