Sackboy: A Big Adventure, još jedna Playstation igra, uskoro dolazi na PC

0
32

Ranije ove godine, izvestili smo da je PlayStation ekskluzivni Sackboy: A Big Adventure izgledalo da stiže na PC zahvaljujući ažuriranju na SteamDB-u koje je sugerisalo da će platformer napustiti zatvorene zidove PlayStation ekosistema. Iako tek treba da dobijemo zvaničnu najavu o ovom pitanju, još jedno ažuriranje SteamDB-a je to skoro potvrdilo.

Kako je izvestio VGC, SteamDB stranica za ono što se pretpostavlja da je Sackboy: A Big Adventure ponovo je ažurirana, ovog puta sa ikonom koja sve-samo ne potvrđuje da je se radi o maskoti ovog platformera.

Međutim, to nije sve, pošto je u poslednjem ažuriranju stranice takođe uključena jezička podrška – što je obično jedan od poslednjih dodataka – što znači da bismo vrlo uskoro mogli dobiti zvanično saopštenje.

Prethodne glasine i curenja su sugerisali da će PC izdanje za Sackboy doći sa nekim poboljšanjima, naime DLSS i podrškom za ray-tracing. Naravno, moraćemo da sačekamo da vidimo da li je ovo zaista tačno, ali s obzirom na status stranice SteamDB, možda nećemo morati da čekamo predugo da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Sackboy: A Big Adventure, još jedna Playstation igra, uskoro dolazi na PC appeared first on PLAY!.

Original Article