Saber Interactive sada radi na Star Wars KOTOR Remake

0
35

Ovo je bila ogromna nedelja za Embracer Group, jer je kompanija informisala investitore o svom poslovanju i najavila nove akvizicije visokog profila, uključujući prava intelektualne svojine na Gospodara prstenova i druga Tolkienova dela. Čini se da je ažuriranje sadržalo i prikrivene novine za KOTOR Remake.

Embracer je ove nedelje potvrdio da je jedan od njegovih AAA projekata nedavno prešao u drugi studio. Ranije je objavljeno da je Aspyr nedavno skinut iz rimejka Knights of the Old Republic i da će se projekat preseliti u Sabre Interactive, još jedan studio u vlasništvu Embracera. Najava da se jedan projekat ipak preselio poklapa se sa ranijim izvještajem, što u suštini potvrđuje da KOTOR Remake prolazi kroz neke velike promene.

Iako Embracer takođe tvrdi da ovaj konkretni projekat nije odložen, izveštač industrije,Džejson Šrier, ponovio je da je, na osnovu svojih izvora, KOTOR Remake još uvek daleko i da treba još mnogo posla. Nedavna demonstracija ranih radova nije dobro prošla interno, što je rezultiralo velikim potresom i promenom studija igre.

Saber Interactive je već radio kao studio za podršku na KOTOR Remake-u, tako da tim neće morati da počinje ispočetka u potpunosti, ali ipak ne treba očekivati da će igra biti lansirana 2023. ili 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Saber Interactive sada radi na Star Wars KOTOR Remake appeared first on PLAY!.

Original Article