Rocksteady povukao Suicide Squad odmah nakon objavljivanja zbog problema

0
86
rocksteady-povukao-suicide-squad-odmah-nakon-objavljivanja-zbog-problema

Razvojni tim studija Rocksteady bio je primoran da povuče Suicide Squad servere offline manje od sat vremena nakon što je počeo rani pristup igri, nakon što su igrači doživeli grešku koja je automatski završavala igru nakon što su se prvi put prijavili.

Zvanično izdanje online co-op naslova je 2. februara. Međutim, oni koji kupe skuplju Deluxe Edition mogu igrati 72 sata ranije.

Prva teritorija koja je postala dostupna, kao i uvek, bila je Novi Zeland, sa mnogim međunarodnim igračima koji su koristili popularni trik sa regionima na Xbox konzolama kako bi ranije igrali Suicide Squad.

Međutim, manje od sat vremena nakon što je igra postala dostupna, Rocksteady je isključio servere i obavestio igrače da će vreme nepostojanja trajati nekoliko sati dok istražuje grešku koja automatski završava igru.

“Svesni smo da trenutno veliki broj igrača doživljava problem pri kojem, nakon što se prvi put prijave u igru, imaju potpuno završenu priču”, rekao je studio.

“Da bismo rešili ovaj problem, izvršićemo održavanje na serverima igre. Tokom ovog vremena igra neće biti dostupna. Očekujemo da će to trajati nekoliko sati i ažuriraćemo kada budemo imali više informacija. Izvinjavamo se zbog neugodnosti.”

Nakon nekoliko odlaganja, datum izlaska Suicide Squad: Kill the Justice League je 2. februar 2024. godine, za PS5, Xbox Series X/S, i PC preko Steam platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More