Rocksteady će nastaviti da podržava Suicide Squad do daljnjeg

0
63
rocksteady-ce-nastaviti-da-podrzava-suicide-squad-do-daljnjeg

Može se reći da je Suicide Squad: Kill the Justice League jedan od najvećih finansijskih neuspeha godine, sa live-service naslovom koji je navodno izgubio izdavaču Warner Bros. preko 200 miliona dolara do sada. Uprkos tome, WB je potvrdio da će Suicide Squad dobiti punu podršku za prvu godinu – mada je nepoznato šta će se desiti posle.

U izjavi za IGN, kada su pitali da li će se poštovati prethodno najavljeni plan puta za Kill the Justice League, Warner Bros. je tvrdio da će se zaista obavezati na podršku igre za prvu godinu.

Međutim, budućnost naslova nakon ovog perioda je nepoznata, sa portparolom WB-a koji je izjavio “Još uvek ne raspravljamo o ničemu što nije najavljeno.”

Iako sama reakcija nije neobična za bilo kog izdavača video igara, jedinstvena situacija u kojoj se Suicide Squad trenutno nalazi mogla je biti razlog za WB da se obaveže na poboljšanje igre u narednim godinama.

Na osnovu izjave koja je data, sigurno je reći da će Rocksteady poštovati prethodno najavljeni plan puta – i verovatno ništa više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More