Rockstar tvrdi da GTA 6 neće biti odložen zbog procurelog gejmpleja i izvornog koda

0
38

Rockstar Games je potvrdio da je nedavno „pretrpeo upad u mrežu“ koji je rezultirao masovnim curenjem 90 video snimaka ranih razvojnih verzija Grand Theft Auto 6. Kompanija je u zvaničnom saopštenju u ponedeljak ujutro navela da je upad rezultirao time što je „neovlašćena treća strana ilegalno“ pristupila i preuzela „poverljive informacije sa naših sistema“, iako dodaje da ne predviđaju da će to imati bilo kakvog uticaja na njegove tekuće live-game servise ili vremensku liniju razvoja, čime se misli na odlaganje.

Kompanija je preko portparola rekla da neće komentarisati osim ove izjave o curenju, koje se pojavilo tokom vikenda na GTAForums-u (koji je od tada uklonio sadržaj na zahtev vlasnika autorskih prava, tj. Rockstar-a). Iako je developer rekao da je „izuzetno razočaran“ što je igra procurila na ovaj način, dodao je da je posvećen kao i uvek da isporuči vrhunski kvalitet sledećeg dela u slavnoj franšizi.

Trenutno ne postoji zvanični planirani period za izlazak GTA 6, ali će se to verovatno dogoditi 2024. ili 2025. na osnovu trenutnih predviđanja.

A Message from Rockstar Games pic.twitter.com/T4Wztu8RW8

— Rockstar Games (@RockstarGames) September 19, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Rockstar tvrdi da GTA 6 neće biti odložen zbog procurelog gejmpleja i izvornog koda appeared first on PLAY!.

Original Article