Rockstar razmatra odlaganje GTA 6 za 2026. godinu

0
44
rockstar-razmatra-odlaganje-gta-6-za-2026.-godinu

Krajem prošle godine, Rockstar Games je konačno otkrio sledeći naslov u industrijski definirajućoj seriji GTA, više od decenije nakon poslednjeg. Najavljeno je da će izaći 2025. godine, ali izgleda da će Rockstar-u trebati više vremena da izbaci GTA VI – moguće čak i celu dodatnu godinu.

Kako je izvestio Kotaku, nakon najave da će developeri Rockstara biti obavezni da prestanu da rade od kuće i umesto toga isključivo rade iz kancelarija studija, publikacija je duboko istražila trenutni razvoj GTA VI.

Iako se prvobitno nadalo da će se igra pojaviti početkom 2025. godine, razvoj se navodno “zaostaje” – delom zbog gorepomenute obaveze povratka u kancelariju.

Iako je proleće 2025. godine navodno još uvek cilj, datum izlaska GTA VI mogao bi biti odložen za kraj 2025. ili čak 2026. godine u najgorem slučaju kao “plan B”.

S obzirom da je prošlo više od decenije od izlaska GTA V, developeri u Rockstar-u trebali bi uzeti koliko god dodatnog vremena im je potrebno kako bi se osiguralo da lansiranje igre prođe bez problema – i što je još važnije, da se obezbedi dobrobit developera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More