Rockstar navodno odustao od GTA 4 i Red Dead Redemption Remastera

0
54

Rockstar je planirao remastere za Grand Theft Auto IV i Red Dead Redemption, ali je odlučio da ih ukine zbog peha sa GTA Trilogy remasterima, tvrdi se.

Insajder iz Rockstar-a Tez2, koji je tačno procurio informacije o igricama kompanije u prošlosti, uključujući GTA Online sadržaj, tvrdio je na Tviteru da su obe igre u toku, ali da više ne postoje.

„Prema pouzdanom izvoru sa jasnom tačnošću o Rockstar planovima, remasteri GTA IV i RDR1 su bili na stolu pre nekoliko godina, ali Rockstar je odlučio da ne nastavi sa projektima“, rekli su.

„Loš prijem GTA Trilogy DE mogao bi biti razlog za tu odluku.

Rockstar je objavio Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition u novembru 2021., obećavajući moderne remastere Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas.

Međutim, dugo očekivana kolekcija je objavljena sa značajnim brojem tehničkih problema, kao i sa „nenamernim“ dokumentima u svojim datotekama igara kao što su nelicencirana muzika i beleške developera.

As per a reliable source with clear accuracy on Rockstar plans, remasters of GTA IV & RDR1 were on the table a few years ago, but Rockstar chose not to proceed with the projects in mind.
The poor reception of the Trilogy DE might be a reason behind that decision.#GTAIV #RDR1

— Tez2 (@TezFunz2) July 4, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Rockstar navodno odustao od GTA 4 i Red Dead Redemption Remastera appeared first on PLAY!.

Original Article