Rockstar Games kupio kreatore čuvenog FiveM moda

0
80
rockstar-games-kupio-kreatore-cuvenog-fivem-moda

GTA Online je bio ogroman uspeh za Rockstar i verovatno je bio veći mamac za GTA V od odličnog single-player dela igre. Role Playing serveri su takođe bili velika stvar za GTA Online, sa mnogima od njih koji su se okupljali oko modova poput FiveM kako bi omogućili više funkcija igranja. Sada Rockstar dovodi FiveM za rad na budućim igrama u zvaničnom kapacitetu.

FiveM i RedM nude Roleplay online igranje za GTA Online i Red Dead Online. Ovi modovi su bili najpopularniji među igračima u GTA Online. U današnjoj najavi, Rockstar je objavio da Cfx.re, tim iza ovih modova, sada zvanično pridružuje Rockstar Games.

Rockstar je prošle godine preduzeo korake ka ovome tako što je proširio svoje politike kako bi omogućio Roleplay servere i zajednice u online naslovima. Ovo preuzimanje ne znači da će FiveM ili RedM nestati, ali može povećati šanse za implementaciju zvaničnog RP moda za buduće igre.

Rockstar trenutno naporno radi na Grand Theft Auto 6, koji će zauzvrat otvoriti novo GTA Online poglavlje. Nadamo se da će sada zvanični, posvećeni RP serveri biti deo plana za sledeću igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More