Rockstar Games časti povodom desetog rođendan GTA V

0
70
rockstar-games-casti-povodom-desetog-rodjendan-gta-v

Teško da neko može reći da nije čuo za Grand Theft Auto serijal. Mnoge generacije su odrasle na ovim igrama, a jedna od njih je upravo napunila svoju prvu deceniju.

Tačno je prošlo 10 godina otkako je Grand Theft Auto V prvi put lansiran na PlayStation 3 i Xbox 360, a ubrzo potom i Grand Theft Auto Online. U nizu objava na X danas, Rockstar Games je zahvalio fanovima, nazivajući ih “razlogom zbog kojeg je GTA V opstao kroz više generacija konzola.”

Celebrate 10 years of Grand Theft Auto V in GTA Online this week with a trio of outfits inspired by Michael, Franklin, and Trevor.

Plus, get bonuses on classic modes including 4X GTA$ and RP on Lamar and Trevor Contact Missions, and more: https://t.co/I4q4Qc9SI7 pic.twitter.com/foUFgxcX0U

— Rockstar Games (@RockstarGames) September 14, 2023

Prošle nedelje je Rockstar najavio novi sadržaj za GTA Online u čast ovakvog jubileja: nove odevne kombinacije, završne obrade oružja inspirisane GTA V, dodatne modove, trkački automobil pod nazivom Bravado Hotring Hellfire za GTA+ članove i druge kolekcionarske predmete i bonuse za igranje određenih misija.

Zbog ove proslave, sad možete da se obučete kao tri glavna lika iz GTA V sa jedinstvenim novim odevnim kombinacijama koje podsećaju na klasične izglede za Majkla, Frenklina i Trevora. Samo je potrebno da se prijavite do 27. septembra da biste otključali odevne kombinacije pod nazivima The Retired Criminal, The Homie i The Groupie, kao i prilagođene završne obrade Employee of the Month za Micro SMG, Suede Bucks za Carbine Rifle i Uncle T za RPG lanser.

Takođe ćete dobiti kompletan set užina, municije i pancira kako biste dan započeli na pravi način. Prijavite se na vreme i iskoristite ove pogodnosti koje dobijate povodom ovako lepog povoda.

I da, Rockstar Games se ništa nije izjavio povodom predstojećeg naslova GTA VI.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More