Riot Games će sarađivati sa drugim studijima kako bi kreirao Legue of Legends singlplejer igre

Riot Games je mnoge fanove u oktobru oduševio najavom čak tri nova naslova potpuno različitih žanrova, ali ova kompanija izgleda ne planira da stane tu.

Nedavno je pokrenuto novo izdavaštvo simbolično nazvano Riot Forge, čiji će cilj biti saradnja sa drugim iskusnim studijima iz industrije kako bi se radilo na razvoju igara smeštenih u League of Legends univerzumu i koje bi donosile različita iskustva.

Pod različitim iskustvima se prvenstveno misli na singlplejer igre, koje bi se verovatno bazirale na herojima prisutnim u originalnoj League of Legends igri, što može da donese dosta toga zanimljivog ako se odradi na pravi način.

Mešavine dobre i loše vesti je to da se na određenim projektima već uveliko radi, ali da su to i dalje veoma rane faze produkcije, tako da ćemo na neke od tih projekata čekati još pre nego što se pojave.

Više detalja o Riotovoj “užarenoj pećnici” ćemo saznati na The Game Awards, 12. decembra, kada postoji i šansa da ćemo čuti prve detalje o nekim projektima.

The post Riot Games će sarađivati sa drugim studijima kako bi kreirao Legue of Legends singlplejer igre appeared first on PLAY!.

Original Article