Rimejk za XIII Remake konačno izgleda zadovoljavajuće

0
39

Pre dve godine, XIII Remake je lansirao i brzo razočarao fanove zbog tehničkih problema i neželjenih promena u umetničkom stilu. Još u junu, izdavač Microids je objavio da je igra predata novom studiju na temeljnu preradu i sada imamo prvi pogled na rimejk XIII Remake-a.

Novi trejler je tiho postavljen na Microids YouTube kanal ranije ovog meseca za Nintendo Switch, koju možete videti ispod. Ranije je postojao trejler za igru PS5, koji je stariji, ali daje dobar pogled na igru u punoj vernosti i sa 60 FPS.

Umesto da se odluči za vizuelni pravac u Fortnite stilu, XIII Remake se sada vratio svojim korenima, koristeći umetnost jasno inspirisanu stripovima, baš kao i originalna igra. Ova nova verzija bi takođe trebalo da izbaci niz tehničkih problema koji su mučili originalnu igru.

XIII Remake je prvi put lansiran 2020. i bio je tako loše primljen da su se Microids i originalni developeri, Play Magic, izvinili zbog stanja igre. Kasnije je Microids predao projekat Tower Five, još jednom razvojnom studiju sa sedištem u Francuskoj. Od tada, Tower Five prerađuje igru.

Svako ko je posedovao originalni rimejk dobiće ažuriranje besplatno. Od juče, nadograđeni rimejk je dostupan za Nintendo Switch, Xbox Series X/S i PS5, kao i za PC.

Na Steam-u, igra i dalje ima „izuzetno negativan“ sled ocena, ali nedavne recenzije su „veoma pozitivne“, što ukazuje da su prethodni i novi vlasnici zadovoljni ažuriranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Rimejk za XIII Remake konačno izgleda zadovoljavajuće appeared first on PLAY!.

Original Article