Rimejk GTA: San Andreas u Unreal 4 endžinu izgleda fantastično!

0
40

Kreiranju raznolikih remake izdanja kultnih igara nije samo posao developera koji žele da osveže svoju zaboravljenu franšizu, već je i glavni zadatak velikog broja fanova koji žele da na neki način iskažu zahvalnost i pokažu umeće.

Kada je u pitanju kultni Grand Theft Auto serijal igara, Rockstar još uvek nije zvanično rešio da krene u proces izrade remaster/remake izdanja, mada se nedavno najavljena verzija GTA 5 za Playstation 5 može računati kao remaster.

Marljivi kreator ArcadiaSquad je kreirao specijalni rimejk igre GTA: San Andreas u Unreal 4 endžinu, koji je naravno daleko napredniji u odnosu na vremešni RenderWare iz 2004. godine. Stoga su i rezultati zapanjujući, zbog čega klip ispod aludira da se radi o PS5 verziji.

Rockstar i Take-Two su već preduzeli prve korake kako bi ugasili projekat, zbog čega se klipovi vezani za GTA: San Andreas Remake uklanjaju sa Jutjuba. Kreator je naglasio da ne planira da rimejk načini dostupnim za preuzimanje i distribuciju, već ga je kreirao radi snimanja machinima projekata.

Ova kreacija izgleda stvarno fantastično kada se radi o nezvaničnom rimejku, pogotovu zato što se koristi Unreal 4 endžin u kojem se već radi na gomili sličnih projekata.
Šteta samo što nećemo imati prilike da zaigramo.

The post Rimejk GTA: San Andreas u Unreal 4 endžinu izgleda fantastično! appeared first on PLAY!.

Original Article