Returnal od 15. februara na PC-u, objavljeni kompletni sistemski zahtevi

0
30
returnal-od-15.-februara-na-pc-u,-objavljeni-kompletni-sistemski-zahtevi

FOTO: Housemarque/Playstation

Sony je konačno podelio više detalja o PC verziji Returnal. Osim što nam je dao utisak o ekskluzivnim funkcijama za PC i sistemskim zahtevima igre, Soni je otkrio da će naslov koji je razvio Housemarque biti dostupan za PC igrače od 15. februara.

Returnal je prvobitno bio ekskluzivni PS5 naslov, ali smo očekivali da će stići na PC pošto je izbačen kao deo masovnog curenja kroz GeForce Now. Na The Game Awards Show, PlayStation je konačno potvrdio da zaista dolazi na PC, sa početkom 2023. godine. Juče je otkriven tačan dan lansiranja, a Returnal je sleteo 15. februara.

Pored najave, Soni je takođe otkrio sistemske zahteve i razne PC karakteristike. To uključuje Nvidia DLSS i AMD FSR upscaling tehnologije, kao i NIS na lansiranju. Dobijamo podršku za ekrane 21:9 i 32:9 i kontrole tastature i miša sa mogućim mapiranjem. Ray-tracing senke već su bile u verziji za konzolu, ali studio je takođe dodao refleksije sa ray-tracing tehnologijom za neke dodatne detalje. U audio odeljenju, postoji podrška za Dolbi Atmos, dva 3D audio rešenja i 5.1 i 7.1 surround zvučne sisteme.

Kompletna lista sistemskih zahteva sa prepručenom rezolucijom i očekivanim FPS za svaku kategoriju se nalazi ispod, zajedno sa novim trejlerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More