Respawn želi Titanfall 3, ali još uvek ne postoji prava ideja

0
53
respawn-zeli-titanfall-3,-ali-jos-uvek-ne-postoji-prava-ideja

FOTO: Respawn Entertainment

Titanfall 2 je imao loše lansiranje u finansijskom smislu, problem je uglavnom izazvan EA-ovim insistiranjem da se igra objavi u četvrtom kvartalu, tačno usred Call of Duty i Battlefield naslova. Ipak, svi koji su igrali igru dali su sjajne pohvale, posebno za njenu kampanju. Postojali su fanovi koji su tražili Titanfall 3 godinama i sada im se pridružuje Vince Zampella.

Vince Zampella je osnivač i izvršni direktor Respawn-a i od tada je preuzeo dodatne dužnosti nakon što se pridružio EA. U nedavnom intervjuu za Barron’s (preko VGC-a), Zampelu su pitali da li bi voleo da se Titanfall 3 dogodi, na šta je on odgovorio: „Mrzim što kažem da, onda se ljudi zakače za to, a onda se razočaraju kada se to ne desi. Ali voleo bih da se to dogodi je pravi odgovor.”

Druga priča je da li Titanfall 3 može uskoro da izađe ili ne. Apex Legends nastavlja da bude glavni fokus Respawn-a, a ostali timovi studija rade na projektima poput Star Wars Jedi: Survivor.

U intervjuu, Zampella je istakao da bi Apex Legends koji deli Titanfall univerzum takođe mogao da zakomplikuje stvari. Za developere je najvažnija odluka da odrade treći deo na način koji ne bi zbunio fanove Apex ali ni Titanfall fanove. Svakako, na osnovu Zampelinog odgovora, to neće biti veliki problem za Respawn kada se odluči da stvori Titanfall 3. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More