Respawn najavio novu igru koja nam stiže od Titanfall kreatora

0
60
respawn-najavio-novu-igru-koja-nam-stize-od-titanfall-kreatora

Vince Zampela, ko-osnivač i CEO Respawn Entertainment je najavio novu video igru u nedavnom intervjuu na kojoj će raditi Steve Fukuda, kreator Titanfall serijala.. 

Trenutno, veliki fokus je na ovom studiu zbog izlaska Star Wars Jedi: Survivor igre. Recenzije kritičara su uglavnom pozitivne, iako je zbog pojedinih grešaka Respawn morao da se izvinjava igračima. 

Svakako, to ne menja činenicu da oni stoje iza sada već popularnih franšiza kao što su Star Wars, Titanfall i Apex Legends. 

Izgleda da je vreme da svoj portfolio prošire sa novom igrom, a to nam je Zampella otkrio u intervjuu sa sledećom izjavom: “Steve ima mali tim u Respawnu sa kojim trenutno traži zabavu u pronalasku nečeg novog.

Naravno, za sad se ne zna kojem žanru će ova igra pripasti, šta bi uopšte mogla da bude, ali to je dovoljno da se fanovi ovog studia uključe u diskusije i nagađanja

Zampella i Fukuda su radili zajedno na prva dva dela Call of Duty: Modern Warfare serijala, a nakon toga su napustili Infinity Ward studio zbog Respawna-a. 

S obzirom da je Survivor tek stigao, da li mislite da će se mnogo čekati na ovu tajnu igru koju je Zampella nagovestio?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Read More