Respawn će sigurno održavati Apex Legends do 2038. godine

0
53
respawn-ce-sigurno-odrzavati-apex-legends-do-2038.-godine

FOTO: Respawn Entertainment

Respawn Entertainment je postigao veliki uspeh sa Apex Legends kada je spin-off Titanfall-a u Battle Royale stilu lansiran početkom 2019. godine – okupivši publiku od preko 100 miliona igrača. Uspeh besplatne igre omogućio je Respavn Entertainment-u da raste, pri čemu su najavili otvaranje svog trećeg studija; stvoren da održi Apex Legends u životu „10, 15 godina ili više“.

U sklopu dugog intervjua koji je vodio Gamesindustry.biz, objavljeno je da je Respawn Entertainment otvorio svoj treći studio, ovaj koji se nalazi u Medisonu, Viskonsin. Studio vodi Rajan Burnet, koji je proveo 14 godina radeći u Raven Software (jednom od najvećih studija podrške za Call of Duty).

Apex Legends je zadržao konzistentan izlaz sadržaja, a nova sezona se objavljuje svaka 3 meseca ili slično. Otvaranje ovog trećeg studija pomoći će da se ovaj tempo nastavi i u budućnosti.

Govoreći o budućnosti, čini se da EA i Respawn imaju velike planove za Apex Legends, sa timom koji gleda i planira daleko unapred – ne samo godinama već decenijama, a direktor igre Steven Ferreira kaže:

„Zdravlje tima je apsolutno glavni prioritet za nas jer smo u ovome na duge staze. Verujemo u Apex kao franšizu koja će trajati 10, 15 ili više godina i uzbuđeni smo što ćemo to ostvariti. Da bismo to uradili, ne možemo samo sve staviti unapred, izgoreti i ne biti spremni da to radimo na duge staze.

Četiri godine od lansiranja i čini se da je Apex Legends jači nego ikad. Da li će igra moći da ostane takva u narednih deceniju i po, nije poznato, ali je dobro videti da se timu pruža podrška koja im je potrebna da ne samo održi sadašnji uspeh, već i da ga, nadamo se, dalje razvija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More