Resident Evil Village VR će biti dostupan za PS VR2 odmah na izlasku

0
50
resident-evil-village-vr-ce-biti-dostupan-za-ps-vr2-odmah-na-izlasku

Ranije ove godine, Capcom je najavio planove za izdavanje VR ažuriranja za Resident Evil Village. Iako još uvek nije zvanično najavljena za PC, VR verzija je najavljena za PS5, i to će biti naslov za lansiranje Sonijevog VR uređaja sledeće generacije.

PlayStation VR2 će biti lansiran početkom 2023. i kao što je obećano, postojaće jaka linija naslova za lansiranje, uključujući potpuno novu Horizon igru od Sonija. Na frontu treće strane, Resident Evil Village će biti istaknuti naslov, baš kao što je Resident Evil 7 bio za originalnog PSVR headseta.

Capcom je ove nedelje potvrdio da će RE Village VR biti dostupan za PS VR2 pri lansiranju u februaru 2023., koristeći prednosti brojnih funkcija koje je Soni implementirao. Na primer, 3D Audio će biti prisutan, igra je takođe prerađena za Sonijeve nove Sense kontrolere, tako da možete da rukujete oružjem u svakoj ruci, ručno punite pištolj, a čak ćete moći da osetite i trzaj zahvaljujući poboljšanoj haptici povratna informacija.

Iako Resident Evil 7 VR nikada nije lansiran van verzije za PlayStation, postoje neki dokazi koji ukazuju na to da će Resident Evil Village VR na kraju doći i na PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More