Resident Evil 4 Remake premašio 4 miliona prodatih primeraka

0
68
resident-evil-4-remake-premasio-4-miliona-prodatih-primeraka

Resident Evil 4 Remake je već postala jedna od najbrže prodavanih igara u franšizi, sa 3 miliona prodaje za samo dva dana. Sada je prošlo otprilike dve nedelje od objavljivanja igre, a Capcom je još jednom ažurirao svoje podatke o prodaji.

U ovom trenutku, Resident Evil 4 Remake je prodat u četiri miliona primeraka u prve dve nedelje u prodaji. Poređenja radi, bilo je potrebno skoro tri nedelje da Resident Evil Village proda toliki broj primeraka, a trebalo je čitav mesec da Resident Evil 2 Remake postigne četiri miliona prodatih primeraka. Resident Evil 3 Remake je imao lošiji učinak u poređenju sa drugim nedavnim RE igrama, pa je bilo potrebno 90 dana da se proda u 2,7 miliona primeraka, čime zaostaje za ostalim rimejkovima i modernim RE trilogijskim naslovima, uključujući RE 7 i Village.

Nedavno je izašlo na videlo da bi Resident Evil 4 Remake mogao biti proširen za priču u nekom trenutku. Reference na Separate Ways, sporednu kampanju koja je isporučena sa nekim verzijama originalnog Resident Evil 4, pronađene su u datotekama za rimejk, što ukazuje da će dodatna kampanja biti objavljena kao DLC za rimejk u nekom trenutku.

Iako proširenje priče još nije najavljeno, Resident Evil 4 Remake dobija još dva velika ažuriranja za koja znamo. Za početak, igra će u nekom trenutku dobiti podršku za Playstation VR2. Pored toga, danas se pojavljuje ažuriranje Mercenaries za igru, koja je u suštini režim horde odvojen od glavne kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More