Resident Evil 4 Remake će dodatno proširiti jednu od lokacija

0
43
resident-evil-4-remake-ce-dodatno-prosiriti-jednu-od-lokacija

Jedan od najočekivanijih naslova za 2023. je predstojeći rimejk klasika survival horor ostvarenja Resident Evil 4. Prvobitno objavljen 2005. godine, rimejk igre bi trebalo da bude lansiran za samo nekoliko kratkih meseci 24. marta. Uoči ovog datuma, tim je potvrdio da će svi glavni elementi iz originalne igre ostati u rimejku – uključujući deo ostrva.

Capcom-ovi rimejkovi Resident Evil-a su u prošlosti uzimali kreativne slobode sa pričom i igrom ovih naslova. U nekim slučajevima ovo je naišlo na pozitivan prijem, ali u slučaju drugih (kao što je Resident Evil 3) isečeni sadržaj nije prijao obožavaocima.

Iako smo već znali da će RE4 Remake trajati otprilike koliko i originalna igra po dužini, tim je sada potvrdio da će kontroverzni deo ostrva biti zadržan, a oni će otkriti (preko EDGE Magazina) da je rimejk razvijen imajući na umu tri glavna dela: Selo, Zamak i Ostrvo.

Štaviše, odeljak ostrva će navodno imati „mnogo više“ nego u originalnom RE4 – iako tim to nije dalje elaborirao. S obzirom na prilično kontroverznu prirodu dela ostrva u originalnoj igri, zanimljivo je videti da ga tim ne samo zadržava, već ga i dodatno razvija. Biće zanimljivo videti koliko je RE4 Remake drugačiji (ili sličan) od originala iz 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More