Remnant: From the Ashes, souls-like avantura, dobija nastavak

0
50
remnant:-from-the-ashes,-souls-like-avantura,-dobija-nastavak

Dodela nagrada za igru 2022. godine je došla i prošla, i donela je sa sobom mnogo novih najava igara. U iznenađujućoj najavi, otkriveno je da će Remnant From the Ashes , souls-like iz 2019., dobiti nastavak.

Za neupućene, Remnant From the Ashes je souls-like koji je razvio Gunfire Games. Kao što je u nazivu studija, Remnant From the Ashes je imao sličnu tešku i promišljenu borbu kao što se vidi u FromSoftware naslovima – ali umesto toga sa vatrenim oružjem.

Nadovezujući se na čvrste osnove prve igre, Remnant 2 se razvija isključivo za sisteme trenutne generacije (plus PC) i „suprostavlja preživelo čovečanstvo protiv novih smrtonosnih stvorenja i bogolikih bosseva u zastrašujućim svetovima“ u kojima možete „igrati solo ili u saradnji sa još dva prijatelja da istražite dubine nepoznatog kako biste sprečili zlo da uništi samu stvarnost.”

Iako je prva igra bila zabavna sama po sebi, Remnant 2 će dalje poboljšati formulu, sa „proširenim sistemom arhetipova [koji] pruža igračima jedinstvene pasivne bonuse i zapanjujuće moći“.

Kao što je pomenuto, prva igra je ponudila zadovoljavajuću igru oružja sa pristojnim istraživanjem i jedinstvenom estetikom. Uzbudljivo je videti tim u Gunfire Games kako dalje usavršava Remnant iskustvo. Nadamo se da ćemo moći da vidimo više pre njenog objavljivanja negde tokom naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More