Remnant 2 prodat u više od milion primeraka u prvoj nedelji

0
71
remnant-2-prodat-u-vise-od-milion-primeraka-u-prvoj-nedelji

Gearbox Publishing sa ponosom objavljuje da je Remnant 2 postigao izvanredan uspeh, prodavši preko milion primeraka u prvoj nedelji od izlaska na PlayStation 5, Xbox Series i PC platformama.

Ova kooperativna pucačina, koja je bila dugoočekivana kako od strane igrača tako i kričara, dobila je pohvale odmah po izlasku 25. jula, a uzbuđenje oko dugoočekivanog nastavka pretvorilo se u impresivne prodajne brojke.

David Adams, izvršni direktor Gunfire Games-a, izrazio je zahvalnost svim obožavaocima i igračima koji su doprineli ovom neverovatnom uspehu i zahvalio im se na njihovoj nepokolebljivoj podršci tokom višegodišnjeg puta razvoja igre. Istakao je posvećenost i strast tima koja je uložena u kreiranje naslova.

Yoon Im, predsednik Gearbox Publishing San Francisco, izrazio je ponos zbog komercijalnog i kritičkog uspeha Remnant 2, hvaleći tim iz Gunfire Games-a i sve koji su doprineli stvaranju igre. Im se takođe zahvalio zajednici Remnant-a na podršci tokom razvojnog procesa i pozdravio nove fanove koji su se pridružili zajednici nedavno.

Impresivno postignuće u prodaji Remnant 2 nije iznenađenje, jer je igra odmah pre izlaska zauzela prvo mesto na listi najprodavanijih igara na Steam-u. Gunfire Games je izrazio svoju skromnost i zahvalnost na pretežno pozitivnim reakcijama zajednice i obećao da će se pozabaviti problemima performansi, bagova i drugih nedostataka kako bi unapredili ukupno iskustvo igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More