Redfall neće raditi u 60FPS na Xbox Series X konzoli, podrška dolazi kasnije

0
67
redfall-nece-raditi-u-60fps-na-xbox-series-x-konzoli,-podrska-dolazi-kasnije

Prelaskom na Xbox Series X/S, Microsoft je dao velika obećanja o pomeranju standarda igranja na 60FPS i omogućavanju više igara od 120FPS na konzoli. Ovo se do sada uglavnom održalo, ali nažalost, jedna od njegovih velikih ekskluziva za 2023. godinu, Redfall, će nas izneveriti u ovom odeljenju.

Danas je Arkane potvrdio da će Redfall imati samo Quality režim pri lansiranju, ograničen na 4K/30FPS na Series X i 1440p/30FPS na Seriji S. Kao pucačina iz prvog lica, ovo nije idealno, jer je dodatna fluidnost od 60FPS zaista pomaže pri nišanjenju i generalno stvara daleko ugodnije iskustvo.

Dok će Redfall biti lansiran bez Performance režima, Arkane je pojasnio da radi na režimu veće brzine kadrova, koji će biti izdat negdje nakon lansiranja. Nažalost, ne postoji vremenski okvir kada očekivati ovo ažuriranje.

Redfall je takođe nedavno uhvatio neke nedostatke zbog zahteva za uvek onlajn, iako developeri takođe rade na tome da igra radi i van mreže. Poput ažuriranja režima performansi, nemamo ni vremensku liniju za igru van mreže.

Redfall izdaje za PC i Xbox Series X/S 2. maja. Biće dostupan Xbox Game Pass pretplatnicima od prvog dana.

Redfall is launching on Xbox consoles with Quality mode only:

Xbox Series X: 4K 30 FPS

Xbox Series S: 1440p 30 FPS

60 FPS Performance mode will be added via game update at a later date. pic.twitter.com/NLaGsMbwdW

— Redfall (@playRedfall) April 12, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More