Redfall navodno planiran za izlazak u maju

0
40
redfall-navodno-planiran-za-izlazak-u-maju

Dok je Arkane trebalo da debituje sa svojom prvom Xbox ekskluzivom, Redfall, 2022. godine, igra je odložena zajedno sa Bethesdinim Starfieldom, a obe su sada planirane za „prvu polovinu 2023. godine“. Prema novim izveštajima, izgleda da će Redfall sada stići u maju.

Izvori upoznati sa Arkaneovim planovima rekli su za Windovs Central da Redfall cilja na datum objavljivanja u maju. Takođe može biti planiran preorder period koja daje rani pristup igri malo pre njenog zvaničnog objavljivanja.

Redfall je igra fokusirana na saradnju koja se može igrati solo, ali je prvenstveno dizajnirana tako da ima do četiri igrača. Radnja se odvija u izmišljenom gradu Redfalu, koji je preplavljen vampirima. U okruženju otvorenog sveta, vi i još tri igrača ćete putovati unaokolo završavajući zadatke i skidajući vampirske vođe usput da biste preuzeli kontrolu nad gradom.

Redfall je prvobitno trebalo da izađe 2022. godine, ali je odložen ranije ove godine zajedno sa sledećim Bethesdinim velikim RPG-om, Starfield. Očekuje se da će oba naslova stići na Xbox i PC u prvoj polovini 2023. Trenutne glasine sugerišu da će igra biti objavljena u maju. Microsoft navodno planira veliko predstavljanje igara u prvom kvartalu kako bi se prikazali naslovi planirani za prvu polovinu godine, tako da ako je ova glasina tačna, verovatno ćemo tamo videti Redfall.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More