Redfall – napredak u co-op kampanji se vezuje za hosta, dok ostali igrači to nemaju

0
51

Arkane Studios je potvrdio kako se napreduje misija i karakter u Redfall-u kada se igra u saradnji.

FPS otvorenog sveta, u kojem se igrači bore da pobede legiju vampira koji su odsekli ostrvski grad Redfall od spoljašnjeg sveta, može se igrati solo ili sa timom od najviše četiri igrača u co-op maniru.

U razgovoru za IGN, studio Arkane Austin i kreativni direktor Harvi Smit otkrili su da je napredak kampanje vezan za domaćina(hosta) kada se igra u saradnji, dok se napredak karaktera prenosi na sve igrače.

„Ko god da bude domaćin sesije, inicira sesiju, njihov napredak priče je vezan za njih, ali za druge ljude nije“, rekao je on. Napredak vašeg karaktera je, kao i svako oružje koje nađete, bilo koji nivo koji steknete, sve je to postojano.

„Ali u pogledu toga koje misije ste otključali i tako, domaćina, njihov napredak je važan. Ako se prijavite sa svojim prijateljem i oni su na polovini igre i igrate sa njima drugu polovinu igre, a zatim se vratite i želite da igrate sami, počećete na početku kampanja sa likom“.

Smit je rekao da je Arkane prvobitno razmišljao o tome da dozvoli solo igračima da preskoče misije koje su prethodno završili u saradnji, ali se na kraju odlučio protiv toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Redfall – napredak u co-op kampanji se vezuje za hosta, dok ostali igrači to nemaju appeared first on PLAY!.

Original Article