Redfall ipak neće zahtevati stalnu internet konekciju?

0
70
redfall-ipak-nece-zahtevati-stalnu-internet-konekciju?

Nedavno je Arkane Studios potvrdio da će Redfall-u biti potrebna konstantna internet veza, čak i kada se igra u režimu za jednog igrača. Ova najava je predvidljivo naišla na odbijanje. Sada, Arkane kaže da će pokušati da poništi ovu odluku.

U razgovoru sa Eurogamer-om tokom nedavnog pregleda igre, direktor Redfall-a, Harvei Smith, saosećao je sa problemima sa kojima se neki igrači suočavaju kada je u pitanju održavanje stabilne internet veze, dodajući da tim sada „aktivno radi na popravljanju toga u budućnosti“.

Da bi se preokrenuo zahtev, postoji nekoliko stvari sa kojima Arkane treba da se pozabavi. Smit objašnjava da će im trebati neka vrsta enkripcije za čuvanje napretka, verovatno da bi se izbegle modifikovane datoteke za čuvanje i varanje, kao i neki dodatni rad na korisničkom interfejsu da bi se podržao pravi način rada van mreže.

Arkane je dodao da Redfall ne uključuje prodavnicu u igrici ili bilo kakve mikrotransakcije, što odluku da se ide na uvek onlajn rutu čini malo zagonetnijom. Međutim, Arkane će prodavati niz kozmetičkih DLC-ova, od kojih su neki već uključeni u Bite Back ediciju igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More