Redfall detaljno prikazan u 20-minutnom videu od strane studija Arkane

0
32

Konačno smo prvi put pogledali Arkaneov predstojeći vampirski šuter, Redfall, još u junu. Sada, samo nekoliko meseci kasnije, kao deo QuakeCon-a, Arkane je debitovao sa još 20 minuta pregleda igre.

Tokom QuakeCon-a, Arkane je objavio poduži novi video, koji sadrži diskusiju voditelja Redfall-a, Harvija Smita, Rikarda Bara, Karen Segars i Arona Kartera. Grupa razlaže Redfall dizajn, umetnički pravac i još mnogo toga.

Redfall je igra fokusirana na kooperativnom igranju koja se može igrati solo, ali je prvenstveno dizajnirana tako da ima do četiri igrača. Radnja se odvija u izmišljenom gradu Redfolu, koji je preplavljen vampirima. U okruženju otvorenog sveta, vi i još tri igrača ćete putovati unaokolo ispunjavajući zadatke i skidajući vampirske vođe usput da biste preuzeli kontrolu nad gradom.

Redfall je prvobitno trebalo da izađe 2022. godine, ali je odložen ranije ove godine zajedno sa sledećim Bethesdinim velikim RPG-om, Starfield. Očekuje se da će oba naslova stići na Xbox i PC u prvoj polovini sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Redfall detaljno prikazan u 20-minutnom videu od strane studija Arkane appeared first on PLAY!.

Original Article