Red Wings: American Aces

0
98

Sa izazovnim misijama veličine zalogaja, Red Wings: American Aces savršeno se uklapaju za Switch.

Pucačina u arkadnom stilu smeštena u vreme Prvog svetskog rata, Red Wings: American Aces ima priču, ali je u velikoj meri u pozadini akcije. I tako je najbolјe, jer zaista nije primetno. Uronite u campaign mod u igrici, i umesto toga, vazdušne borbe će vas naterati da se vraćate po još. A takođe i proces pobolјšanja vaših sposobnosti putem stabla veština.

Ukupno ima tridesetak misija, od kojih svaka ima njen sopstveni cilј. Možda ćete morati da sakupite sve kaplјice goriva u određenom vremenskom periodu, ulovite i uništite skrivene blimpove ili jednostavno zbrišete sve neprijatelјe koji vam stoje nasuprot. I da dodate dodatni izazov, bićete ocenjeni za vaše napore, što vas tera da budete brzi i ubijate neprijatelјe što je moguće efikasnije.

Red Wings American Aces 1Vaš učinak takođe utiče na vaš dalјi uspeh. Zvezde koje zaradite u svakoj misiji (do tri) u suštini služe kao bodovi veština. One mogu da se ulože u vaše stablo veština kako biste pružili širok spektar prednosti. Možete da povećate snagu vaših mitralјeza, na primer, otklјučate zeleni marker koji pokazuje gde je najbliža tačka za snabdevanje i još mnogo toga.

Neki bi možda želeli da ulože njihove bodove veština u niz naprednih veština koje su vam dostupne u Red Wings: American Aces. Manevri okretanja i brzog okretanja dolaze sa tajmerima za hlađenje i mogu brzo da se izvedu pritiskom na dugme da biste dobili prednost u borbi. Takođe možete da pozovete vašu eskadrilu da uništi neprijatelјe u vašem nišanu ili da izvedete fensi finiš na oslablјenom neprijatelјu.

Koristeći vaše bodove veština, sve ove veštine možete da učinite još korisnijim. Od finišera koji vas iscelјuje kada se koristi, do više članova eskadrile koji su pozvani da vam pomognu, ove nadogradnje vam zaista daju šansu za borbu dok ulazite dalјe u igru i misije postaju sve problematičnije. Čak i jednostavne nadogradnje poput smanjenja tajmera za hlađenje imaju značajan uticaj.

Red Wings American Aces 2Međutim, uprkos ovim nadogradnjama, Red Wings: American Aces ostaje prilično jednostavna igra u srcu. Sa kontrolama leta je lako uhvatiti se u koštac, a osim vaših veština, sve što trebate da se odbranite je mitralјez koji se zagreva dok ga koristite, primoravajući vas da pucate kratkim, kontrolisanim rafalima. Nekome bi se radnja tada pomalo ponavlјala, ali barem postoji pristojan broj brodova za otklјučavanje dok igrate, od kojih svaki ima njegove sopstvene parametre.

Više zabave može da se postigne iz igre zahvalјujući dodavanju lokalnog ko-op-a. Uklјučite prijatelјa ili člana porodice u akciju i kampanja će izgledati malo živahnija. I van kampanje postoje i konkurentne online multiplayer opcije. Dostupni su mod-ovi Last Man Standing, Score Battle, Time Battle i Elimination, ali imajte na umu da pronalaženje igrača može da bude problem. Srećom, u nekim takmičarskim mod-ovima možete da uživate i lokalno.

Red Wings American Aces 3Red Wings: American Aces vas neće oduševiti; šanse su da će vaše vreme sa njim biti brzo zaboravlјeno kada pređete na sledeći naslov. Ipak, nudi dosta zabave dok traje, a takođe izgleda prilično lepo zahvalјujući njegovom stilu stripa. Dodajte tu činjenicu da ne košta mnogo i imate igru koju bi fanovi arkadnih pucačina svakako trebalo da pogledaju. Naročito ako posebno uživate u vazdušnim borbama.

Red Wings: American Aces was last modified: 30 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Red Wings: American Aces appeared first on ITNetwork.

Original Article