Red Dead Redemption 2 prodat u preko 23 miliona primeraka

Red Dead Redemption 2 je do sada prodat u više od 23 miliona kopija, objavio je izdavač Take-Two Interactive.

Ta cifra je šest miliona veća nego što je Take-Two prijavio u 12 dana nakon lansiranja Red Dead Redemption 2, 26. oktobra. Broj predstavlјa „prodate“ kopije, što znači da predstavja broj igara isporučenih maloprodajama, a ne koliko je zapravo kupaca i kupilo igru.

Take-Two nije pružio brojke stvarne prodaje potrošačima, ali je u grupi sa visokim kvalifikacijama prošlog meseca, NPD Group rekla da je Red Dead Redemption 2 skinuo Activision-ovu Call of Duty franšizu kao najprodavaniju za 2018.

U novembru, Take-Two je rekao da je tokom prvih osam dana prodaje Red Dead Redemption 2 (17 miliona) je prodat u više kopija nego što je prvi Red Dead Redemption prodat u osam godina nakon lansiranja 2011. godine.

Take-Two je ponovio taj reklamni tekst za investitore, ali čini se da sveukupne vesti nisu pomogle cenama deonica kompanije. VentureBeat je napomenuo da je Take-Two rekao da i dalјe očekuje dobit u fiskalnoj godini u četvrtom kvartalu (67 do 77 centi po akciji) od očekivanja investitora (84 centa po akciji).

Red Dead Redemption 2 prodat u preko 23 miliona primeraka was last modified: februar 18th, 2019 by ITN Team

The post Red Dead Redemption 2 prodat u preko 23 miliona primeraka appeared first on ITNetwork.

Original Article