Red Dead Online dobija battle royale mod igranja

Krajem novembra prošle, nekih mesec dana nakon izlaska fenomenalnog Red Dead Redemption 2, Rockstar je započeo betu za Red Dead Online, odnosno suštinski multiplejer onlajn mod igranja ove vestern igre.

Iz Rockstara naglašavaju da će igra biti u beta fazi nekoliko meseci, jer žele da kroz stalnu komunikaciju i povratne informacije igrača naprave što je moguće bolje onlajn iskustvo, idealno po želji i očekivanjima igrača.

Zato ćemo i u narednom periodu moći da očekujemo konstantne i velike zakrpe koje će donositi brojna poboljšanja i nov sadržaj za istraživanje.

Jedan od takvih patcheva nam je stigao danas i između ostalog, doneo je i mod koji se zove Gun Rush i koji u osnovi predstavlja ono što znamo kao battle royale.

Do 32 igrača će biti bačena na veliku mapu, gde će morati da se snalaze i traže oružja i druge stvari kako bi preživeli i dobili druge igrače. To će moći da rade ili sami, ili tako što se udruže sa nekim. Pobednik je pojedinac ili tim koji poslednjji ostane, baš kao i u standardnim BR igrama.

Rockstar ujedno najavljuje da će krenuti dosta bržim tempom da ubacuje dodatni novi sadržaj, kao što su misije sa pričom, trke konja, dnevni izazove, novi bounty sistem, raznorazne dinamične događaje, kolekcionarske predmete i još štošta drugo.

Original Article